ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 31 / 26-2-07

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 31/ 26-2-2007
 
> ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤΑΤ, (ΠΡΟΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ)
στις 3-3-2007
 
 > ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Τ.Ο.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤΑΤ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΡΠΙΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗ… ΖΗΤΗΣΑΝ!!! (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ALPHABANK ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ).
 
> ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ.
 
    Συνάδελφοι,
1) Ο,τι δεν κατάφερε η δοτή Διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤΑΤ με τις δύο προηγούμενες γ.σ. επιχειρούν να το πετύχουν με την τρίτη. Στηριζόμενοι σε μία δικαστική απόφαση (κατά της οποίας έχει ήδη ασκηθεί και συζητηθεί τριτανακοπή, ενώ ήδη επίσης έχει γίνει και καταγγελία για τις μεθοδεύσεις έκδοσής της στα αρμόδια θεσμικά δικαστικά όργανα), συγκαλούν δήθεν νέα γ.σ για να κάνουν και εκλογές, αδιαφορώντας πλήρως για τη διασφάλιση της νομιμότητας και των δημοκρατικών διαδικασιών. Τους καταγγέλλουμε ως αποκλειστικά υπαίτιους και για τη νέα περιπέτεια στην οποία οδηγούν το Ταμείο.
2) Την προπερασμένη εβδομάδα εκδηλώθηκε παρέμβαση της ΟΤΟΕ, προς την κατεύθυνση εξεύρεσης συναινετικής λύσης μεταξύ των δύο πλευρών και διασφάλιση μίας πραγματικής νόμιμης γ.σ. και ενός νόμιμου αιρετού Δ.Σ. Και ενώ είχε επέλθει πλήρης συμφωνία την Τετάρτη 14-2-07, την επόμενη μέρα το κείμενο του πρωτοκόλλου συμφωνίας που απέστειλε η ΟΤΟΕ στους εννιά (9) Συλλόγους που μετείχαν στη συμφωνία, το υπέγραψαν μόνοι οι Σύλλογοι της δικής μας πλευράς (τ. Κρήτης, Αττικής, τ. Κεντρικής Ελλάδος και ALPHA BANK προερχομένων εκ της Ιονικής) ενώ άλλοι Σύλλογοι και ειδικότερα οι Σύλλογοι των τ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ALPHA BANK υπαναχώρησαν, τινάζοντας στον αέρα την πρωτοβουλία της ΟΤΟΕ, με επίφαση νέους απαράδεκτους όρους που δεν είχαν θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων παρουσία της ΟΤΟΕ την προηγούμενη μέρα.
3) Μετά απ’ όλα τα πιο πάνω και επειδή όχι μόνο δεν υπάρχει καμία εγγύηση για μια γνήσια και δημοκρατική γ.σ., αλλά αντίθετα υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για τη σωματική μας ακεραιότητα αν πάμε σε μία γ.σ. ελεγχόμενη από «μπράβους», σας καλούμε να μην συμμετάσχετε με οποιοδήποτε τρόπο στην παράνομη γ.σ. του Σαββάτου 3 Μαρτίου 2007, που μάλιστα τη συγκάλεσαν στη 1 η ώρα το καταμεσήμερο!!! για προφανείς σκοπούς…
  
 
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

Διαβάστε επίσης

cms286
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 110 / 23-12-2011
cms282
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 109 / 20-12-2011
cms284
Κατάλογος Θεατρικών Παραστάσεων
cms285
Κατάλογος Θεατρικών Παραστάσεων
cms280
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 108 / 08-12-2011
cms279
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 107 / 08-12-2011