AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 134 / 15-2-06

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Γνωρίζουμε ότι πολλοί συνάδελφοι στερούνται της υπεύθυνης και με αποδεικτικά στοιχεία ενημέρωσης του Union μέσω των ανακοινώσεών του με fax , γιατί αυτές καταστρέφονται από τους «γνωστούς-άγνωστους» δημοκράτες – τύπου Παπαγεωργίου («συνδικαλιστή» του Συλλόγου της τ.Τράπεζας Εργασίας, που τραμπούκισε προς το απλό μέλος του Union , Πέτρο Μέρκο). Εμποδίζουν λοιπόν την πληροφόρηση και καλλιεργούν την παραπληροφόρηση-μαύρη προπαγάνδα, για να μην χάσουν τις καρέκλες τους. Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν την πληροφόρηση στα χέρια τους και να διακινούν τις ανακοινώσεις μας, αλλά κυρίως να «μπαίνουν» στο site του Union , για να ενημερώνονται για όλα τα θέματα που αφορούν τους ίδιους και το μέλλον τους. Ειδικά να διαβάσουν την προχθεσινή μας ανακοίνωση Νο 132/13-2-06 με τίτλο «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ τ.ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» με τις αποκαλύψεις μας για:
1. Την «παράδοση» του Οργανισμού Προσωπικού της τ.Τράπεζας Εργασίας από το ίδιο το Δ.Σ. (σύσσωμο) αυτού του Συλλόγου στις 21-7-2000.
2. Την εκτεταμένη και επί σειρά ετών κοροϊδία αυτού του Συλλόγου προς τα μέλη του ότι αυτός ο Οργανισμός (τ.Τράπεζας Εργασίας) ισχύει γι’ αυτούς (και ως προς την «μονιμότητα» και ως προς τις αμοιβές), ενώ ΟΛΕΣ οι αποφάσεις – ΟΛΩΝ των Εφετείων της χώρας λένε το αντίθετο.
3. Τον εμπαιγμό όλων των άλλων συναδέλφων που δεν υπηρετούσαν στις 7-9-2000 στην τ.Τράπεζα Εργασίας που τους «έταζαν» (για να τους γράψουν μέλη τους) ότι θα πάρουν τα (με σειρά χαμένων δικαστικών αποφάσεων) . δικά τους «προνόμια», αν γραφτούν . στο Σύλλογό τους !!!
Επί της ουσίας με την χθεσινή ανακοίνωσή τους («ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ UNION » της 15-2-06) α π ο δ έ χ ο ν τ α ι πλήρως όλα τα πιο πάνω που παραθέσαμε και κυρίως την Εφετειακή απόφαση Νο 1752/5-1-2005 – υπόθεση Χωριατέλλη (όπου έκαναν το «μαύρο» – «άσπρο»).

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

Στην ως άνω ανακοίνωσή τους θέλοντας να συγκρατήσουν τις αθρόες διαγραφές μελών τους (όλων των βαθμίδων) προσπαθούν να σπείρουν φρούδες ελπίδες για τα «κεκτημένα» που οι ίδιοι παρέδωσαν και δικαστικά απώλεσαν (μονιμότητα-αμοιβές-αυξήσεις) με την αναφορά μιας θετικής εισήγησης ενός Αεροπαγίτη στο Β1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου (που όμως δεν είναι α π ό φ α σ η).

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ

Αποκρύπτουν την ύπαρξη ΔΥΟ (2) μεταγενέστερων εισηγήσεων , τόσο του εισηγητή Αεροπαγίτη κ. Αναστάσιου-Φιλήτα Περίδη στο Β2 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου στις 16-10-2005, όσο του εισηγητή Αεροπαγίτη κ. Εμμανουήλ Καλούδη στο Β1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου στις 28-12-2006, που αποφαίνονται ότι καλώς το Εφετείο Θεσ/νίκης με τις αποφάσεις του3217/2003 και 638/2004 – αντίστοιχα – δέχτηκε ότι οι υπηρετούντες στην τ.Τράπεζα Εργασίας συνάδελφοι δεν έχουν κανένα προνόμιο ούτε στη μονιμότητα, ούτε στις αμοιβές-αυξήσεις κλπ εξ αυτών που είχαν στην τ.Τράπεζά τους. Επιπλέον κανένα «προνόμιο» της τ.Τράπεζας Εργασίας δεν έχει καταστεί όρος στις ατομικές συμβάσεις εργασίας τους .
Ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τους ψεύτες όλοι οι συνάδελφοι και κυρίως όσα μέλη τους έχουν απομείνει !!!

ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ Ο.Τ.Ο.Ε. – The Mall

Έχουμε ήδη πεί : «ό,τι ακουμπάνε αυτοί γίνεται στάχτη». Οδήγησαν την Ο.Τ.Ο.Ε. σε πολλά και στρατηγικά λάθη. Οι ίδιοι παραδέχονται ότι εμείς δώσαμε την δυνατότητα στην Ο.Τ.Ο.Ε. να ρυθμίσει το ωράριο στο The Mall και δημόσια το αναφέραμε στην ανακοίνωσή μας που επικαλούνται (Νο 126/29-12-2005). Υπάρχουν τα πρακτικά των τοποθετήσεών μας στην Εκτελεστική Γραμματεία της Ο.Τ.Ο.Ε. στις 19 και 21-12-2005 και στο Γενικό Συμβούλιο στις 22-12-2005 που καλούσαμε την Ο.Τ.Ο.Ε. να κάνει ό,τι έκανε στην περίπτωση της Εμπορικής το 2001 (Αεροδρόμιο). όταν η Ο.Τ.Ο.Ε. αρνείται να αναλάβει το θεσμικό της ρόλο από τις 25-11-05 μέχρι τις 17-01-06 και αντ’ αυτού «καταλαμβάνει» το The Mall και στέλνει επιστολές στην Τράπεζα της Ελλάδος ν’ ανακληθεί η άδεια λειτουργίας του και να μη δοθεί η αντίστοιχη στο Cosmos τι να κάναμε; Να χειροκροτάγαμε τη λειτουργία της Εθνικής, της Alpha , της Πειραιώς, στο Αεροδρόμιο, στο Σύνταγμα, στο Ψυχικό κλπ και να «κάψουμε» μόνο το The Mall ; Αυτό δίνει μια πρώτη απάντηση για την «πολιτική καταδίκη» μας στην Ε.Γ. και το Γ.Σ. της Ο.Τ.Ο.Ε. απ’ όλους αυτούς που «έκαναν την πάπια» στην «παράνομη» λειτουργία των Τραπεζών τους, αλλά ευαισθητοποιήθηκαν μόλις η Eurobank έπραξε ομοίως! Αυτοί καλά έκαναν, αλλά οι «ακτιβιστές» του Συλλόγου της τ.Τράπεζας Εργασίας ποιών τα συμφέροντα, εν προκειμένω, υπηρετούν;
Αυτά επί του παρόντος γιατί . αν πιεσθούμε οι αποκαλύψεις μας θα κάψουν πολλούς υποκριτές σε εκτεταμένο παρασκήνιο που στήθηκε με στόχο την Eurobank και το Union αποκλειστικά .

Για το Δ.Σ. του Union Eurobank
Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας
Στάθης Χαρίτος Δημήτρης Κίσσας

 

Υ.Σ.
1. Για τα περί Κοσκωτά να γίνετε πιο σαφείς. Για τα επακολουθήσαντα του «σκανδάλου» απλώς σημειώνουμε ότι κρατήσαμε στη ζωή για 10 χρόνια μια ψυχορραγούσα Τράπεζα, όπου, όχι μόνο κρατήσαμε όλες τις θέσεις εργασίας, αλλά τις αυξήσαμε κιόλας. Εσείς καταφέρατε να διαλύσετε μια ευημερούσα Τράπεζα όντας ανίκανοι να διαχειριστείτε μία κρίση πολύ μικρότερη αυτής του σκανδάλου .
2. Αν δημόσια και εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος δεν τεκμηριώσετε τον σε βάρος μας χαρακτηρισμό «λασπολόγοι» και «συκοφάντες» είμαστε αναγκασμένοι να καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη, γιατί αρκετά με την ιδιότυπη ασυλία που απολαμβάνετε, ασύδοτα ψευδολογούντες, τόσα χρόνια και με την ανοχή της Τράπεζας σε αρκετές περιπτώσεις . 

 

Διαβάστε επίσης

cms286
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 110 / 23-12-2011
cms282
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 109 / 20-12-2011
cms284
Κατάλογος Θεατρικών Παραστάσεων
cms285
Κατάλογος Θεατρικών Παραστάσεων
cms280
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 108 / 08-12-2011
cms279
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 107 / 08-12-2011