ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 116 / 25-02-09

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ UNION-ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΦΥΛΛΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Τ.Ε.Σ.Α.Π.
 
Η σημερινή ανακοίνωση του “Ενωτικού” Συλλόγου (τ.Τρ.Εργασίας) είναι μία ακόμη απόδειξη της κακοπιστίας του και ένα ακόμα “γρανάζι” σε μια βιομηχανία ένδικων μέσων κατά της Τράπεζας με το γνωστό αποτέλεσμα: ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ!
Για το θέμα της αξιολόγησης των συναδέλφων του Τ.Ε.Σ.Α.Π. ενημερώσαμε προφορικά και γραπτά την Τράπεζα έ γ κ α ι ρ α και π ρ ι ν από αυτούς, όπως μαρτυρά το έγγραφο μας με Αρ. Πρωτ. 701/17-02-2009 που παρέλαβε την ίδια ημέρα ο Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Αθηνά Δεσύπρη.
Αυτούσιο το παραθέτουμε, για τα δικά σας συμπεράσματα:
 
Προς: κα Αθηνά Δεσύπρη, Γενικό Δ/ντή Ανθρώπινου Δυναμικού
 
Θέμα: Αξιολόγηση συναδέλφων ΤΕΣΑΠ
 
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας το Προσωπικό της εν θέματι μονάδας εργαζομένων που υπηρετεί όχι μόνο στην Αττική, αλλά και στη Θεσ/κη και στην Περιφέρεια δεν αξιολογείται φέτος από τους φυσικούς κριτές της εργασίας του, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά από τα στελέχη των μονάδων στις οποίες φιλοξενούνται (καταστήματα), τα οποία δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν ούτε την ποιότητα, ούτε την ποσότητα της εργασίας που τους έχει ανατεθεί.
Δυστυχώς – για άγνωστους σε μας λόγους – παρατηρείται και μία συλλήβδην υποβαθμολόγιση αυτών των συναδέλφων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις στην κλίμακα “1”, που εγκυμονεί κινδύνους για το εργασιακό τους μέλλον στην Τράπεζα.
Παρακαλούμε να εξετάσετε το θέμα, γιατί το όποιο σύστημα αξιολόγησης υπάρχει μπορεί να είναι αυστηρό, αλλά θα πρέπει να είναι δίκαιο και αξιοκρατικό, ώστε και τη σωστή πληροφόρηση να δίνει στην Τράπεζα, αλλά και να μην ακυρώνει τις προσπάθειες των εργαζομένων.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
Με τιμή
Για το Δ.Σ. του Σωματείου (Union) Eurobank
                                                                       Ο Πρόεδρος             Ο Γεν. Γραμματέας
                                                                  Στάθης Χαρίτος             Δημήτρης Κίσσας
Η μικρή ως άνω διευκρίνηση κρίθηκε απαραίτητη, έτσι, ώστε και οι υπηρετούντες στο Τ.Ε.Σ.Α.Π. συνάδελφοι να καταλάβουν ποιοί τους χρησιμοποιούν, για το “φαίνεσθαι”, αλλά και για να μάθουν οι λοιποί εργαζόμενοι την αλήθεια, αφού απορούν, γιατί αυτός ο Σύλλογος δεν κατέφυγε σε ένα απλό τηλεφώνημα προς την Τράπεζα για να ενημερωθεί, ως όφειλε…
Το ψέμα, λοιπόν, αγαπητοί του “Ενωτικού” (κατ’ ευφημισμόν) έχει “κοντά ποδάρια” και γρήγορα αποκαλύπτεται…
Περαστικά!
Tο Δ.Σ. του Σωματείου (Union) Eurobank

 

 

Διαβάστε επίσης

cms286
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 110 / 23-12-2011
cms282
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 109 / 20-12-2011
cms284
Κατάλογος Θεατρικών Παραστάσεων
cms285
Κατάλογος Θεατρικών Παραστάσεων
cms280
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 108 / 08-12-2011
cms279
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 107 / 08-12-2011