ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα έγινε την Παρασκευή 31-3-06 στο ξενοδοχείο Divani CARAVEL ο ετήσιος χορός του Σωματείου μας. Οπως κάθε χρόνο στην αρχή της εκδήλωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ Νικ. Νανόπουλος απένειμε τα αριστεία στους αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου, στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ μέσα στη πρώτη δεκάδα της κάθε σχολής και τέλος στους αριστούχους απόφοιτους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

hspace= hspace=

Στη συνέχεια άρχισε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ετοιμάστηκε με τη συνεργασία των δασκάλων των χορευτικών τμημάτων σε κείμενα της Γωγώς Αγγελοπούλου η οποία έκανε και τη σκηνοθεσία των θεατρικών σκέτς. Παρουσιάστηκαν χοροί από την Κρήτη σε διδασκαλία του Γιώργου Βελισσαρόπουλου, χοροί από τη Νάξο σε διδασκαλία του Παναγιώτη Σεργιανίδη, mambo, tango και free style disco από την Κατερίνα Παπασπύρου και ο Αλέξανδρος Σαμαράς παρουσίασε rock ‘ n ‘ roll, tango και έκλεισε τη παράσταση με συρτάκι. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η συμμετοχή της χορευτικής ομάδας του Πρωταθλητή Αμπελοκήπων η οποία σε χορογραφία jazzy-theater arts της Γ Αγγελοπούλου χόρεψε ένα τσάρλεστον μαζί με τον Δ. Γκριτζάλα ! ! !

hspace= hspace=

Μετά τη παράσταση ο d j κράτησε τον χορό μέχρι τις 3 το πρωί. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης τους συναδέλφους μας ηθοποιούς Ν. Δοβλέτογλου, Ε. Πολυχρονοπούλου, Μ. Καλογεροπούλου, Ρ. Κουτσαυτάκη, Β. Λασηθιωτάκη, Φ. Μπρίνια και Δ. Γκριτζάλα. Στους χορευτές Κ. Βλαχογιάννη, Μ. Καλουμένου, Π. Κατχιωτούδη, Ξ. Μπάλλα, Α. Βούρτση, Κ. Παπαγεωργίου, Β. Μιχαλοδημητράκη, Ν. Διονυσόπουλο, Ν. Παπαγιαννάκη, Π. Αναγνωστόπουλο, Φ. Γεωργιοπούλου, Λ. Θάνου, Μ. Κόλλια, Σ. Μαντζώρου, Σ. Παπαουτσάκη, Α. Πυροβόλου, Φ. Σεβαστού, Θ. Θωμά, Β. Μπάνο, Θ. Καποπούλου, E Κουβελάκη, Β. Ριζά, Σ. Παπακωνσταντίνου, Μ. Ασημακοπούλου και Κ. Σταϊκοπούλου και επειδή πάντα υπάρχει και το καλλίτερο εμείς το ευχόμαστε για του χρόνου.

hspace= hspace=

 

 

Διαβάστε επίσης

LSN_2506
Ανακ. Union 151/13-07-2023/Βράβευση Αριστούχων "Ηνίοχος"
123
Ανακ. Union 067 / Βράβευση Αριστούχων τέκνων υπαλλήλων και συναδέλφων "ΗΝΙΟΧΟΣ" για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021
NPA_1387
Βράβευση Αριστούχων 2019-2020 | Αρχίζει η ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών
INIOHOS
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 091 / 30-05-2019 / ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΗΝΙΟΧΟΣ 2019
cms833
Ανακ. Union No 182/14-03-2018
cms753
Ανακ. Union No 100/ 06-04-2017