Βράβευση Αριστούχων 2019-2020 | Αρχίζει η ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Βράβευση Αριστούχων 2019-2020 | Αρχίζει η ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών

Mέσω του θεσμού «Βράβευση Αριστούχων-Ηνίοχος» ο Όμιλός επιβραβεύει για ακόμη μία χρονιά τα παιδιά των εργαζομένων του Οργανισμού που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στη Δευτεροβάθμια και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης, βραβεύουμε τους συναδέλφους που, παράλληλα με την εργασία τους στον Οργανισμό, αρίστευσαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση κι ενδεχομένως συνεχίζουν τις σπουδές τους με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πρόγραμμα.

Συνολικά, στα 19 χρόνια του θεσμού έχουμε βραβεύσει πάνω από 2.400 μαθητές και φοιτητές. Με αυτόν τον τρόπο, αναγνωρίζουμε  και ανταμείβουμε την προσπάθεια των μελών της ευρύτερης οικογένειας της Eurobank στην παιδεία, υπογραμμίζοντας τη σημασία της μάθησης για το μέλλον της χώρας μας.

Η ολοκλήρωση του προγράμματος με την απονομή των επάθλων αναμένεται τον Μάιο.

Τα χρηματικά έπαθλα που ο Όμιλός μας προσφέρει στους διακριθέντες είναι:

  • 500€ στους αριστούχους απόφοιτους Γυμνασίου
  • 1.000€ στους αριστούχους απόφοιτους Λυκείου
  • 2.000€ στους επιτυχόντες ΑΕΙ στην Ελλάδα που κατατάσσονται μεταξύ των 10 πρώτων της Σχολής τους
  • 3.000€ στους απόφοιτους ΑΕΙ στην Ελλάδα με βαθμό πτυχίου «Άριστα»
  • 7.000€ σε 3 ισόποσες δόσεις στους αριστούχους πτυχιούχους ελληνικού ΑΕΙ που εγγράφονται για μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό

Αναλυτικά οι Όροι & Προϋποθέσεις του Προγράμματος VravefsiAristouxon2019-2020_OroiProypotheseis

Έως και τις 31.03.2021 (Ώρα: 24:00) μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-Aristouxoimas.

  • Η υποβολή της αίτησης μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής.
  • Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για όσους εργάζονται με φυσική παρουσία, καθώς και μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης (Remote Access) στο PC του γραφείου.
  • Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης ανάλογα με την κατηγορία βράβευσης.
  • Η επισύναψη των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει με συγκεκριμένους τύπους αρχείων (JPG, GIF, PNG) μεγέθους έως 3 ΜΒ.
  • Η υποβολή της αίτησης ολοκληρώνεται επιτυχώς, μόνο με την ενημέρωση και τη συγκατάθεση στους Όρους & Προϋποθέσεις του Προγράμματος.
  • Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής αίτησης συμμετοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στο HR4U για σχετική υποστήριξη.

  • Σημειώνεται ότι η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την προσκόμιση των πρωτότυπων δικαιολογητικών, όπου αυτή κρίνει απαραίτητο κατά τη διάρκεια ή και μετά το πέρας της Βράβευσης.
  • Τα προσωπικά σας δεδομένα ή και του τέκνου σας θα τύχουν επεξεργασίας σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη σχετική «Ενημέρωση των εργαζομένων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα Eurobank Α.Ε» για την επεξεργασία των προσωπικών τους Δεδομένων σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και τη Σχετική Ελληνική Νομοθεσία», η οποία είναι διαρκώς αναρτημένη και επικαιροποιημένη στο Connectedαποκλειστικά για τις ανάγκες και τους σκοπούς της Βράβευσης Αριστούχων.
  • Με την αποστολή των δικαιολογητικών συγκατατίθεστε: α) με τους Όρους & Προϋποθέσεις του Προγράμματος «Βράβευση Αριστούχων-Ηνίοχος» (link) και β) Ως ασκών τη γονική μέριμνα του ανηλίκου τέκνου σας, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία από την Τράπεζα Eurobank AE των προσωπικών δεδομένων/στοιχείων του ανηλίκου τέκνου σας, αποκλειστικά για τις ανάγκες και τους σκοπούς της Βράβευσης του Αριστούχου, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής για τη Βράβευση.

Διαβάστε επίσης

background
Εκλογές Union Eurobank (15 έως 25 Μαίου 2024)-Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο “Union Eνότητα” 2024-Υποψήφιοι
projektbild-evoting
Ανακ. Κ.Ε.Ε. Νο 3 / 22-04-2024 / Ανακήρυξη Υποψηφίων Εκλογών 15-25/05/2024
ntantades
Ανακ. Union 219/19-04-2024/Νέες παροχές της Πολιτείας για την στήριξη της οικογένειας σε ανελαστικές δαπάνες
IMG_20231103_182327
Ανακ. Union 218/18-04-2024/Ειδικές τιμές για τα μέλη του Union Eurobank στο Γυμναστήριο FOREVERFIT
IMG_3779
Ανακ. Union 217/11-04-2024/Αρχική Παρουσίαση Έρευνας Γνώμης Εργαζομένων «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» στην Γ.Σ. του Union στις 06/04/2024
 Ζωή copy
Οι επιπτώσεις από τις εξαγορές-συγχωνεύσεις στις εργασιακές σχέσεις του Προσωπικού και ο ρόλος των συνδικάτων στη διαχείριση του προβλήματος-Η περίπτωση της Eurobank (1990-2015)