Ανακ. Union 218/23-06-2021/Αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων λόγω υψηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Σ.Ε.Ε.

Για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και προκειμένου να διασφαλισθεί η τήρηση των μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, υπενθυμίζουμε το πλαίσιο οδηγιών για α) την περιγραφή των ομάδων εργαζομένων υψηλού κινδύνου, β) τα απαιτούμενα τεχνικά μέτρα που πρέπει προληπτικά να λαμβάνονται από τους εργοδότες, σε συνδυασμό κατά περίπτωση μέτρα ανάλογα με τις ειδικές συνθήκες γ) τις τεχνικές και οργανωτικές οδηγίες για τις μετρήσεις της θερμοκρασίας και της υγρασίας στους χώρους εργασίας και δ) τη διενέργεια τόσο προληπτικών, όσο και κατασταλτικών ελέγχων από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Διαβάστε σχετικά εδώ Αν.218

Διαβάστε επίσης

otoe2911_852885056
Ανακ. Union 077/27-03-2025/Η νέα Κλαδική Σ.Σ.Ε. Ο.Τ.Ο.Ε.-Τραπεζών πρέπει να «αγκαλιάζει» όλο τον Κλάδο χωρίς συμψηφισμούς!
Γενική Συνέλευση Union 22-03-2025
Μόνος; Ή Όλοι Μαζί; Γεν. Συνέλευση Union Eurobank - Σάββατο 22 Μαρτίου 2025 - Divani Caravel - Ώρα 16:30
Γ.Σ
Ανακ. Union 076/20-03-2025/Σύγκληση Τακτικής Γεν. Συνέλευσης Έτους 2025/Σάββατο 22 Μαρτίου
ypografes-scaled
Ανακ. Union 075/19-03-2025/Άμεσο, Δίκαιο και Επιτακτικό το αίτημα υπογραφής στη νέα Κλαδική Σ.Σ.Ε. της ρήτρας: ΜΗ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΚΑTAΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ
Γενική Συνέλευση_page-0001
Γενική Συνέλευση Union Eurobank - Σάββατο 22 Μαρτίου 2025 - Ξενοδοχείο “Divani Caravel”
Collage_Fotor
Ανακ. Union 074/17-03-2025/«Πολιτιστική Άνοιξη» Union Eurobank