ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28.8.2011

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

 

ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ /  28.8.2011

ΒΑΣΙΜΗ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ/  ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ  Eurobank- ALPHA BANK

 

Το  ως άνω  επιχειρηματικό εγχείρημα  των δύο (2) από τις τρεις (3) μεγαλύτερες  ελληνικές  Τράπεζες  σίγουρα  απηχεί  τις ανάγκες  στις οποίες  περιήλθε το εγχώριο  χρηματοπιστωτικό σύστημα  μετά την κρίση  χρέους- δανεισμού  στη οποία βυθίστηκε η χώρα. 

Θα  κριθεί  στην πράξη  σε ότι αφορά  την αποτελεσματικότητα  και  τη  χρησιμότητά  του  τόσο για τους πελάτες  των δύο Τραπεζών, τους εργαζομένους  σ΄αυτές  και τους μετόχους  τους, όσο και για  το σύνολο της   Εθνικής Οικονομίας και  του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος.

 Από την πλευρά  των  εργαζομένων  που εκπροσωπούμε στην  Eurobank  δηλώνουμε  ότι  προαπαιτούμενο  για την ομαλή έκβαση  της ως άνω  επιχειρηματικής κίνησης είναι  να μην υπάρξουν  απολύσεις  εργαζομένων  και  να μην  ανατραπούν  οι γραπτές  συμφωνίες ( Eπιχ. Συλλ. Συμβάσεις  Εργασίας) του Σωματείου  μας  με τη Διοίκηση  της  Eurobank .

 Θα σταθούμε στο πλευρό του  συνόλου των εργαζομένων  που εκπροσωπούμε  και  θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία  με τις  ανώτερες  συνδικαλιστικές  οργανώσεις  στις οποίες  μέλος είναι το Σωματείο  μας (ΓΣΕΕ, ΟΤΟΕ, ΕΚΑ).

 Τέλος  εφιστούμε  την προσοχή των αρμοδίων της  Κυβέρνησης , της Επιτροπής  Κεφαλαιαγοράς  και  της Τράπεζας της Ελλάδος,  για την  εκ μέρους  τους άσκηση του προβλεπόμενου  εποπτικού και ελεγκτικού  ρόλου με προσήλωση  στη  τήρηση  των αρχών  της διαφάνειας  και της  νομιμότητας.

  

Το  Γραφείο Τύπου  του Σωματείου (Union ) Eurobank

Για  το  Δ.Σ.  του  Σωματείου  ( Union) Eurobank

Ο  Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Στάθης  Χαρίτος                         Γιάννης  Σιδεράτος

 

 

Διαβάστε επίσης

 Σ
Δελτίο Τύπου Union/20-12-2023/Εκλογή Στ. Χαρίτου στη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.)
insurance-graphic
Ανακ. Union 178/06-12-2023/Απαράδεκτο το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εργασίας που αφορά την «αναμόρφωση της επαγγελματικής ασφάλισης»/Κοινό Δελτίο Τύπου Σωματείου Union Eurobank & Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank
asfaleies-insurance-syntaxeis-asfalistiko
Κοινό Δελτίο Τύπου Σωματείου Union Eurobank & Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank/18-10-2023/Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης-Νομοσχέδιο "Νάρκη"
viber_image_2023-09-12_22-34-46-864
Δελτίο Τύπου Union/13-09-2023/Έμπρακτη αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
123
Δελτίο Τύπου Union/17-03-2023/Union Eurobank: Υπέρ του αδυνάτου…
_Viber_2023-02-03_12-18-15-559
Δελτίο Τύπου Union/13-02-2023/Τιμητική βράβευση στους “σκαπανείς” της τραπεζοϋπαλληλικής μαχητικής ενημέρωσης από το Union