ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Νο 80 / 17-03-2011

Μετά την κυκλοφορία του εντύπου με τον 34ο Διοικητικό Απολογισμό του Σωματείου μας διαπιστώσατε όλοι και το δύσκολο έργο του που μέχρι στιγμής έχει φέρει σε αίσιο πέρας, αλλά και το δυσμενές πλαίσιο, μέσα στο οποίο δρα, με την «μεσαιωνική κατάθλιψη» που έχει φέρει το μνημόνιο Κυβέρνησης και Τρόικας που πλέον ευθέως απειλεί τους όρους αμοιβής και εργασίας των τραπεζοϋπαλλήλων (4η επικαιροποίηση).

Οι κυοφορούμενες  σ υ γ χ ω ν ε ύ σ ε ι ς  μεταξύ των Τραπεζών, ενώ δεν λύνουν το βασικό τους πρόβλημα απειλούν τις θέσεις εργασίας σε ένα γενικότερο αρνητικό κλίμα για την ελληνική Οικονομία που αναγνωρίζουν όλοι οι ανεξάρτητοι αναλυτές (βλ. ενδεικτικά «Το μέλλον των ελληνικών Τραπεζών» στο: www.kinegiros.blogspot.com).

Οι εργαζόμενοι οφείλουν να παραμείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι γύρω από τα Συνδικάτα τους, αλλά έτοιμοι, για να αποκρούσουν κάθε αναίτια επίθεση στα δικαιώματα τους.

Η 1η ν ί κ η  με τη διατήρηση του επιδόματος Ισολογισμού μας ικανοποιεί, αλλά δεν μας εφησυχάζει, γι’ αυτό και ΟΛΟΙ μας οφείλουμε να δώσουμε το ηχηρό μας «παρόν» στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, το Σάββατο 19/03/2011 κα ώρα 04:30’ μ.μ. στο ξενοδοχείο «Athens Imperial», μετρό, Πλατ. Καραϊσκάκη, για να ενισχύσουμε τη φωνή του συνδικαλιστικού μας οργάνου και για να ενημερωθούμε υπεύθυνα για τις εξελίξεις που άμεσα μας αφορούν όλους. Σας περιμένουμε.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EUROBANK ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Ανακ. Union 225/21-05-2024/Οι Εργαζόμενοι μίλησαν-Βασικά Συμπεράσματα Έρευνας Γνώμης Προσωπικού "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ"
AdobeStock_218332835-scaled