ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 55 / 04-04-2013

Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο, βάσει σχετικής ομόφωνης απόφασής του,

σας καλεί

να πάρετε μέρος στη συνεδρίαση (εργασίες) της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στις 2 Μαΐου 2013 μέρα Πέμπτη και ώρα 16.30, στην αίθουσα Γ.Σ. του Σωματείου (Εμμ. Μπενάκη 32, Αθήνα), προκειμένου να γίνει συζήτηση και ληφθούν αποφάσεις επί των εξής θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1) Διοικητικός Απολογισμός Δ.Σ.

2) Οικονομικός Απολογισμός – Ισολογισμός Δ.Σ.

3) Προϋπολογισμός.

4) Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

5) Συζήτηση και κριτική για τα υπ’ αριθ. 1-4 θέματα ημερήσιας διάταξης.

6) Μυστική ψηφοφορία για έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού, του Οικονομικού Απολογισμού – Ισολογισμού, του Προϋπολογισμού και της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής.

7) Κάθε άλλο θέμα που πιθανά θα υποβληθεί στην κρίση της Γ.Σ. α) ή με νεότερη, απόφαση του Δ.Σ., β) ή με γραπτή αίτηση του 1/5 τουλάχιστο των οικονομικά τακτοποιημένων μελών που πρέπει να κατατεθεί στο Δ.Σ., το αργότερο μέχρι την 19 Απριλίου 2013, μέρα Παρασκευή και ώρα 15.15’.

Αν στην πρώτη αυτή συνεδρίαση της Γ.Σ. δεν υπάρξει απαρτία θα γίνει δεύτερη συνεδρίαση, στις 8 Μαΐου 2013, μέρα Τετάρτη, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Αν και στην δεύτερη αυτή συνεδρίαση της Γ.Σ. δεν υπάρξει απαρτία θα γίνει τρίτη συνεδρίαση, στις 14 Μαΐου 2013, μέρα Τρίτη, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Αν και στην τρίτη αυτή συνεδρίαση της Γ.Σ. δεν υπάρξει απαρτία θα γίνει τέταρτη και τελευταία συνεδρίαση στις 18 Μαΐου 2013, μέρα Σάββατο και ώρα 16.30, σε χώρο που θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωσή μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EUROBANK ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ