ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο98 20 /6/2019 -Οικονομικές και Ποιοτικές Διακοπές μόνο για τα μέλη μας

Ως Σωματείο αναζητούμε πάντα  και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Σε αυτό το πλαίσιο ξεκινάμε και επίσημα πλέον την συνεργασία μας με το Ekdromi.gr με σκοπό τις πιο οικονομικές και ποιοτικές εκδρομές σε όλη την Ελλάδα για τα μέλη μας…

Διαβάστε σχετικά εδώ….Αν.098

456
Πολυιατρείο Union-Eurocare/Δωρεάν εξέταση για ενδοσκόπηση του πεπτικού από εξειδικευμένο γαστρεντερολόγο για τους άνω των 40 για το μήνα Απρίλη!
2024_04_medi_pagosmia_imera_igeias_union
Προσφορά Υγείας με την Κάρτα “Union Care for All” για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στο Medi Family Athens