ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο90 24/5/2019- Σεμινάριο Παιδιατρικών Πρώτων Βοηθειών από το Union

Στη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν όλοι χαιρόμαστε ξένοιαστες ώρες διακοπών και ανέμελων Σαββατοκύριακων, αντιμετωπίζουμε συχνά περιπτώσεις όπου είτε κάποιο τσίμπημα είτε ένα έγκαυμα από τον ήλιο μας χαλάει τη διάθεση. Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στη διάρκεια διακοπών ή άλλων εξορμήσεων σε βουνά κι εξοχές, εκεί που απολαμβάνετε την ηρεμία, τη θέα και τις όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας, να τρέχετε ξαφνικά γιατί το παιδί σας χρειάστηκε ξαφνικά απλές πρώτες βοήθειες, είτε γιατί κόπηκε από κάποιο γυαλί ή βράχο, είτε γιατί το τσίμπησε κάποιο έντομο ή τσούχτρα, είτε γιατί ξεχάστηκε παίζοντας στην παραλία και έπαθε έγκαυμα;………………

διαβάστε σχετικά εδώ….Αν. Νο90

ntantades
Ανακ. Union 219/19-04-2024/Νέες παροχές της Πολιτείας για την στήριξη της οικογένειας σε ανελαστικές δαπάνες
IMG_20231103_182327
Ανακ. Union 218/18-04-2024/Ειδικές τιμές για τα μέλη του Union Eurobank στο Γυμναστήριο FOREVERFIT