ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο74 01/04/2019 ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Union

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα τίθεται σε ισχύ  η Κάρτα Υγείας Union Care for All  by  ELG ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει  με την από 15/2/2019 Νο 59 ανακοίνωσή του Σωματείου μας  η κάρτα προσφέρει σημαντικά προνόμια και καλύψεις υγείας στα μεγαλύτερα και πλέον αξιόπιστα Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας , συντονίζει ένα Πανελλαδικό Δίκτυο 2900 γιατρών όλων των ειδικοτήτων καθώς και ένα Οδοντιατρικό Δίκτυο σε όλη την Ελλάδα που προσφέρει στα μέλη της κάρτας 50% έκπτωση σε όλες τις οδοντιατρικές εργασίες.

Διαβάστε σχετικά εδώ….Αν. 74

456
Πολυιατρείο Union-Eurocare/Δωρεάν εξέταση για ενδοσκόπηση του πεπτικού από εξειδικευμένο γαστρεντερολόγο για τους άνω των 40 για το μήνα Απρίλη!
2024_04_medi_pagosmia_imera_igeias_union
Προσφορά Υγείας με την Κάρτα “Union Care for All” για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στο Medi Family Athens