Ανακοίνωση Νο140 27/02/2020 -Κορωναϊός – Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε

Έφτασε και στην Ελλάδα ο κορωναϊός, όπως άλλωστε αναμενόταν. Οι ειδικοί, που εδώ και ημέρες είχαν προειδοποιήσει πως είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί και στη χώρα μας συστήνουν ψυχραιμία. Ωστόσο δεν μπορούμε να κρύψουμε την ανησυχία μας είτε λόγω του πλήθους των υπηρεσιών στις οποίες συναθροίζεται μεγάλος αριθμός συναδέλφων είτε λόγω της συνεχούς επαφής που έχουν συνάδελφοί μας με πελάτες της Τράπεζας. Νομίζουμε ότι είναι λογικό, με την έκταση που έχει πάρει το θέμα να είναι πολλοί αυτοί που θα αισθάνονται ευάλωτοι και εκτεθειμένοι.

διαβάστε σχετικά εδώ…ΑΝ 140

ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EUROBANK ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Ανακ. Union 225/21-05-2024/Οι Εργαζόμενοι μίλησαν-Βασικά Συμπεράσματα Έρευνας Γνώμης Προσωπικού "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ"
AdobeStock_218332835-scaled