ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νo 92 / 28-11-2013

Η θέση μας ως Δ.Σ. του Σωματείου επιβάλει να συγκρατήσουμε τα συναισθήματα μας και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, ενόψει της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ για Τράπεζα και Εργαζόμενους, μετά την ομαδική αποχώρηση περίπου 850 συναδέλφων μας της Τράπεζας που έκαναν χρήση του προγράμματος εθελούσιας εξόδου.

Διαβεβαιώνουμε τους αποχωρούντες συναδέλφους και ειδικότερα τα μέλη μας που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια ότι οι πόρτες του Σωματείου μας θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτούς και εμείς πάντα στην διάθεση τους.

Δημόσια θέλουμε να τους πούμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαμε ως Σωματείο, ούτε θα είχαμε κατακτήσει μία σειρά στόχους που μαζί είχαμε συναποφασίσει. Και τους πετύχαμε!

Μας παρηγορεί το γεγονός ότι επέλεξαν αυτό που οι ίδιοι θεωρούσαν καλύτερο για την περίπτωση του ο καθένας.

Αποχωριζόμαστε φίλους και συνεργάτες, απλούς συμμαχητές και συνοδοιπόρους και στα καλά και στα δύσκολα.

Λάβαμε δεκάδες e-mail, μηνύματα και τηλεφωνήματα αποχαιρετισμού.

Θέλοντας να δώσουμε το λόγο και σε αυτούς τους συναδέλφους που φεύγουν, αλλά δ ε ν  ξ ε χ ν ο ύ ν, δημοσιεύουμε αντί επιλόγου την επιστολή της συναδέλφισσας Πόπης Κουτρούτσου ως της πλέον αντιπροσωπευτικής των αμοιβαίων συναισθημάτων: Μελών και Σωματείου….

Αγαπητοί συνάδελφοι κ φίλοι,

Μετά από μια πορεία 20 ετών μέσα στην  Τράπεζα, αποφάσισα να πατήσω το περιβόητο κουμπί λέγοντας επισήμως αντίο στην μεγάλη οικογένεια της Eurobank!

Πραγματικά ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι σήμερα θα βρισκόμουν στη θέση να συντάξω κείμενο αποχαιρετισμού, και πόσο δύσκολο είναι να εκφράσω μέσα από ένα e-mail τα συναισθήματά μου  μετά από πολυετή πορεία στον ίδιο χώρο.

Ένα χώρο που μου χάρισε εμπειρίες, γνώσεις, φιλίες και συνεργασίες με αξιόλογους ανθρώπους.

Στο τέλος του Νοεμβρίου κλείνει συνειδητά για μένα ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου διότι αποφάσισα να δώσω προτεραιότητα στο πιο σημαντικό πλέον κεφάλαιο που είναι η νέα οικογενειακή μου κατάσταση η οποία με οδηγεί εκτός Ελλάδας .

Θα ήθελα, λοιπόν, σήμερα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους και όλες εσάς για όλες τις καλές, τις κακές ή τις δύσκολες στιγμές που μοιραστήκαμε.

Τις χαρές, τις λύπες, τα νεύρα, τα πάρτυ, τα πηγαδάκια, τα πρωινά καφεδάκια και πολλά άλλα που θα μου λείψουν πραγματικά..

Όλους τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε και τους συναδέλφους εκείνους με τους οποίους γίναμε πραγματικοί φίλοι και μοιραστήκαμε πολλές στιγμές, εντός και εκτός τράπεζας.

Τώρα φεύγω με την ελπίδα κ την υπόσχεση να μην χαθούμε.

Επίσης, όλους  όσους  με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να βρω την πορεία μου μέσα στην τράπεζα, αλλά κ εκείνους που ήταν πιο δύσπιστοι μαζί μου και έτσι με προκάλεσαν να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο.

Θα επίσης ήθελα να ευχαριστήσω  την Τράπεζα που στήριξε την προσπάθειά μου στην παράλληλη πορεία μου σαν αθλήτρια.

Τέλος τον Σύλλογο εργαζομένων Eurobank Union “τον σύλλογο μας” που στάθηκε και στέκεται δίπλα μας σε κάθε δυσκολία.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ Υγεία, δύναμη και  καλή πορεία σε όσους παραμένουν στην Τράπεζα και καλή επιτυχία σε όλους εκείνους που  αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια διαφορετική πορεία στην ζωή τους.

Σας αφήνω με πολλή αγάπη και  παίρνω μαζί μου αναμνήσεις που θα με ακολουθούν μια ζωή !

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του Union Eurobank

Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας

Στάθης Χαρίτος                           Γιάννης Σιδεράτος