ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νo 87 / 04-11-2013

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Προχωράμε και φέτος στην προκήρυξη του 10ου Εσωτερικού μας Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5 x 5, μετά τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις όπου συμμετείχαν πολλές  ομάδες και πάνω από 200 συνάδελφοι με υψηλό επίπεδο συναγωνισμού.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να συγκροτήσουν ομάδες και να μας δηλώσουν σύμφωνα με την συνημμένη αίτηση το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι 15 Νοεμβρίου 2013 στο fax 210 3609072.

Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από μέλη του Σωματείου σε ποσοστό τουλάχιστον 50%. Το Σωματείο θα καλύψει όλα τα έξοδα διοργάνωσης για τα μέλη του. Σε περίπτωση που σε κάποια ομάδα επιθυμούν να συμμετάσχουν και μη μέλη του Σωματείου θα επιβαρύνονται με το κόστος συμμετοχής που είναι 50 € ή εάν πρόκειται για εργαζόμενους σε θυγατρικές εταιρείες της Τράπεζας 25 € για όλο το πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, προϋπόθεση είναι οι ποδοσφαιριστές να είναι εργαζόμενοι στην Τράπεζα.

Θα καταβληθεί προσπάθεια – ανάλογα με τις συμμετοχές – για τη δημιουργία 2 ή και παραπάνω ομίλων σε διαφορετικά γήπεδα. Οι αγώνες θα διεξάγονται παρουσία διαιτητή και ιατρού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση στα τηλέφωνα του Σωματείου. Υπεύθυνος ο συνάδελφος Δημήτρης Γκριτζάλας.
Σημειώσατε ότι σε κάθε ομάδα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο δύο (2) συνάδελφοι που θα δηλώσουν συμμετοχή στο ρόστερ της ομάδος 11 x 11.

Για το Δ.Σ. του Union Eurobank

10.

11.

12.

Σημείωση: Οι υπεύθυνοι κάθε ομάδας θα συγκροτήσουν την Επιτροπή Διεξαγωγής του Πρωταθλήματος που θα αναλάβει τα οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα των αγώνων (βαθμολογίες, κανονισμός κλπ) υπό την προεδρία του υπευθύνου μέλους του Δ.Σ. του Union.

Ημερομηνία                                                    Υπογραφή υπεύθυνου

2024@Anassa_05Ιουλ2024_014
Ανακ. Union 014/15-07-2024/Βράβευση Αριστούχων “Ηνίοχος” 2022-2023
eurobank_phygital_