ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 86 / 04-11-2013

Συμμετέχουμε στην 24ωρη

Πανελλαδική – Πανεργατική Απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε.

Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2013

που στηρίζει η Ο.Τ.Ο.Ε. και το Σωματείο μας

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας καλύπτει την συμμετοχή των μελών του στην ως άνω απεργία που αποτελεί φωνή διαμαρτυρίας των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων ενάντια στις αδιέξοδες πολιτικές των μνημονίων που καταστρέφουν τη χώρα και οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση.

Η Ο.Τ.Ο.Ε. και οι εργαζόμενοι στις Τράπεζες δίνουμε την μάχη των αναδιαρθρώσεων που συντελούνται στο τραπεζικό σύστημα και υπερασπίζουμε με αποφασιστικότητα το δικαίωμα στην εργασία με τις αρχές και τους κανόνες που κατακτήσαμε με τους αγώνες μας.

Καλούμε τα μέλη μας σε συμμετοχή τόσο στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 06 Νοεμβρίου 2013, όσο στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως (Προσυγκέντρωση της Ο.Τ.Ο.Ε., Ιουλιανού & Πατησίων, την ίδια ώρα).

Ο Λ Ο Ι  Σ Τ Η Ν  Α Π Ε Ρ Γ Ι Α

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του Σωματείου Union Eurobank

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας