ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 84 9/5/2019 – ΔΩΡΕΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ UNION ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ Γ.Σ

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη ,το Σάββατο 11/5/2019 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί  η Γ.Σ. του Συλλόγου μας (Divani Caravel Holet – (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα). Επειδή οι καιροί  είναι δύσκολοι  οφείλουμε όλοι  να δηλώσουμε ένα βροντερό “παρών” και να στείλουμε μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας προς κάθε κατεύθυνση. Περιθώρια για αδιαφορία  δεν υπάρχουν καθώς πέρα από τα θέματα που αφορούν το αύριο των εργαζομένων , και είναι πολλά αυτά, θα εκλεγούν και τα μέλη που θα συγκροτήσουν τις Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία (ΕΥΑΕ) .

Διαβάστε σχετικά εδώ….Αν. Νο84

projektbild-evoting
Ανακ. Κ.Ε.Ε. Νο 3 / 22-04-2024 / Ανακήρυξη Υποψηφίων Εκλογών 15-25/05/2024
ntantades