ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 80 / 24-03-08

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 80/24-3-2008

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ UNION

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ Α’ ΚΥΚΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Στα πλαίσια της λειτουργίας των νέων γραφείων του Union στη νέα μας διεύθυνση: Εμμ. Μπενάκη 32 και μετά την αξιοποίηση των πιο μεγάλων χώρων που διαθέτουμε ιδρύθηκε το “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ UNION”.
Ο Α’ κύκλος Σεμιναρίων ξεκινάει την Πέμπτη 10 Απριλίου 2008 και είναι δωρεάν για τα μέλη του Union. Θα διδαχθούν μία σειρά από τεχνικές για την κατασκευή διαφόρων αντικειμένων διακόσμησης και θα δοθούν οι απαραίτητες γνώσεις, ώστε να μπορούν στη συνέχεια όσοι μετέχουν στο πρόγραμμα να κατασκευάζουν – χωρίς καθοδήγηση – κάποιο από τα αντικείμενα που θα δουλέψουν.

Τεχνικές – Μαθήματα Διδασκαλίας

1. Κατασκευή Βενετσιάνικης μάσκας
  2. Κατασκευή διακοσμητικών κουτιών από χαρτοπολτό
  3. Κατασκευή πεταλούδας από μεταλλικά ελάσματα
  4. Κατασκευή διακοσμητικού καθρέπτη
  5. Κατασκευή φωτιστικού

Ώρες – Ημέρες Διδασκαλίας

Κάθε Πέμπτη (1 φορά την εβδομάδα) από 18:30’ έως 20:30΄. Κύκλος σπουδών: 3 μήνες.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Όσοι/ες πραγματικά ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένο το δελτίο που ακολουθεί μέχρι και τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2008, στο FAX του Σωματείου μας: 210/3609072.
Υπεύθυνη του προγράμματος για το Δ.Σ.: Σοφία Γεωργούδη

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ