ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 59 / 28-12-2010

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Υπό το πρίσμα της δεδηλωμένης πρόθεσης της κυβέρνησης για αναδιάρθρωση των συγκοινωνιών με συγχωνεύσεις κλάδων και επιβολή διαφορετικού κομίστρου, ο ΟΑΣΑ δεν είναι έτοιμος φέτος να μας προμηθεύσει εγκαίρως με ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επειδή κάτι τέτοιο εκτιμάται ότι θα μπορεί να γίνει μέσα στον Ιανουάριο ή ακόμη και τον Φεβρουάριο, προτείνουμε στους ενδιαφερόμενους συναδέλφους να προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ τις αντίστοιχες μηνιαίες κάρτες που επιθυμούν και όταν ο ΟΑΣΑ μας προμηθεύσει με ετήσιες κάρτες αυτές θα αγοραστούν για το υπόλοιπο της χρονιάς (11 ή 10 μήνες) καταβάλλοντας το αντίστοιχο μέρος του τιμήματος.

Με την ευκαιρία το Δ.Σ. του Σωματείου σας εύχεται ολόψυχα υγεία, χαρά και πραγματοποίηση των προσδοκιών σας για το 2011.

Για το Δ.Σ. του Σωματείου (Union) Eurobank

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας