ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 51 / 24 -01-2019 – Γυμναστική για όλους

Αγαπητοί συνάδελφοι,
1η ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Το Ελληνικό Κέντρο Αθλητικής & Πολιτιστικής Διάπλασης σας προτείνει να γυμναστείτε στις καλύτερες εγκαταστάσεις της Αθήνας, στο Ο.Α.Κ.Α. (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ), συμμετέχοντας στις πιο σύγχρονες μεθόδους προπόνησης με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Το ΟΑΚΑ37 σας προσφέρει :

Δωρεάν εγγραφή (όφελος 30 €) και έκπτωση 30% – 50% αποκλειστικά για τα μέλη του σωματείου μας και των οικογενειών τους στα προγράμματα:

διαβάστε σχετικά Αν 051

General-Election-piece
Ανακ. Κ.Ε.Ε. Νο 6/24-05-2024/Ολοκλήρωση Εκλογών Union Eurobank
 ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EUROBANK ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Ανακ. Union 225/21-05-2024/Οι Εργαζόμενοι μίλησαν-Βασικά Συμπεράσματα Έρευνας Γνώμης Προσωπικού "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ"
AdobeStock_218332835-scaled
Ανακ. Union 224/17-05-2024/Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα e-EΦΚΑ 2024-Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων την Δευτέρα 20 Μαίου
viber_image_2024-05-13_21-54-58-306
Ανακ. Union 223/14-05-2024/Υπογράψαμε με την Διοίκηση την Κωδικοποίηση των Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας & Πρακτικών Συμφωνίας ΕUROBANK-Union Eurobank
Piraeus-Port-Plaza-PPP3-dimand