ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 37 / 23-4-2007

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ UNION EUROBANK
ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Συνάδελφοι,
   Συνεχίζοντας την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, προκηρύσσουμε το 2ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) μεταξύ εργαζομένων, ανδρών-γυναικών, στην Eurobank.
   Πάρτε τις ρακέτες σας και ελάτε να παίξουμε την Κυριακή 6-5-2007, (ώρα προσέλευσης 9.30 πμ) στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου, στον Αλιμο (οδός Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, δίπλα από το γήπεδο Τραχώνων).
   Παλιοί και νέοι αθλητές, ανεξάρτητα επιπέδου ικανοτήτων, δηλώστε συμμετοχή το αργότερο μέχρι 2-5-2007, είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail, είτε στέλνοντας στο fax την παρακάτω αίτηση:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ :
ΜΟΝΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ :
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ :

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον συνάδελφο Γιάννη Σιδεράτο στα τηλέφωνα του Σωματείου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ        ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΣΣΑΣ

ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EUROBANK ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ