ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 37 / 17-01-2013

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι από φέτος οι ετήσιες κάρτες ΜΜΜ θα πρέπει να φέρουν την σφραγίδα του Σωματείου επάνω στη φωτογραφία του κατόχου διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος επιβολής προστίμου από τους ελεγκτές του ΟΑΣΑ.

Για το λόγο αυτό όσοι έχουν υποβάλλει αιτήσεις για κάρτες θα πρέπει να μας αποστείλουν άμεσα, με εσωτερική αλληλογραφία και τις αντίστοιχες φωτογραφίες στην πίσω όψη των οποίων θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του κατόχου.

Όσοι δεν αποστείλουν φωτογραφίες θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Σωματείου, Εμμ.Μπενάκη 32, Αθήνα, με τις αντίστοιχες φωτογραφίες προκειμένου να παραλάβουν τις κάρτες τους σφραγισμένες. Θα υπάρχει η δυνατότητα να παραλαμβάνει κάποιος ατομικά την κάρτα του ή μαζικά για όλους τους αιτούντες από την υπηρεσία του.

Οι ετήσιες κάρτες αναμένεται να αρχίσουν να διατίθενται από την Δευτέρα 28/01/13.

Για το Δ.Σ. του Σωματείου (Union) Eurobank

O Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας

Στάθης Χαρίτος                           Γιάννης Σιδεράτος

ntantades