ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 2 / 2-6-09

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.
 


ΑΠΑΛΛΑΓΗ   –   ΔΙΚΑΙΩΣΗ Δ. ΚΙΣΣΑ (Βούλευμα Συμβουλίου Εφετών Αθηνών)
 
I. Το Σωματείο μας και όλα τα μέλη του που είναι ταυτόχρονα και μέλη του ΤΑΠΙΛΤΑΤ  δεν συμμετέχουμε σε οποιεσδήποτε εκλογικές διαδικασίες σχετίζονται με τις βάσιμα παράνομες και άκυρες εκλογές που διενεργεί η υπό τον κ. Κ. ΦΑΡΜΑΚΗ «διοίκηση» του ΤΑΠΙΛΤΑΤ.
            Η εν λόγω “διοίκηση”, βάσει δύο (2) αποφάσεων της δικαιοσύνης (768/08 του Εφετείου Αθηνών και 1427/2009 του ΜΠΑ) δεν νομιμοποιείται να διενεργήσει αρχαιρεσίες,  γιατί δεν είναι ακόμα δικαστικά ξεκαθαρισμένο αν η διοίκηση αυτή ή η υπό τον κ. Θ. ΠΑΠΑΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟ αιρετή διοίκηση είναι η νόμιμη διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤΑΤ. Συνεπώς τα μέλη μας που είναι και μέλη του ΤΑΠΙΛΤΑΤ δεν συμμετέχουμε σε οποιεσδήποτε διαδικασίες σχετίζονται με τις αμφίβολης νομιμότητας αυτές εκλογές (π.χ. υποβολή υποψηφιότητας, συμμετοχή στις Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές των επαρχιακών εκλογικών τμημάτων, συμμετοχή στην ψηφοφορία κλπ).
            Στο σημείο αυτό και για να καταδείξουμε την συνδικαλιστική ανεπάρκεια της «διοίκησης» Κ. ΦΑΡΜΑΚΗ και όσων την στηρίζουν (Σύλλογοι ALPHABANK, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – ΙΟΝΙΚΗΣ) σας ενημερώνουμε ότι ενώ είχε συμφωνηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου 2009 από τους Προέδρους σχεδόν όλων των Συλλόγων (ALPHABANK, UnionEUROBANK, τ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ, τ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, τ. ΑΘΗΝΩΝ και ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ) «συναινετική λύση» και για το διοικητικό πρόβλημα του ΤΑΠΙΛΤΑΤ (διοίκηση κοινής αποδοχής) και για την άμεση ένταξή του στο ΕΤΑΤ (προκειμένου να διασφαλιστούν οι συντάξεις μας )κ.λπ., η πλευρά της ALPHABANK και οι Σύλλογοι που την στηρίζουν, υπαναχώρησαν και προχωράνε μόνοι τους σε εκλογική διαδικασία που είναι βέβαιο ότι θ’ ακυρωθεί δικαστικά.
 
II. Σας ενημερώνουμε ότι με πρόσφατο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών απαλλάχθηκε κάθε κατηγορίας ο συνάδελφος Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. Δημήτριος ΚΙΣΣΑΣ, για δήθεν αδικήματα που είχαν διαπραχθεί κατά το χρόνο που ήταν Ταμίας του ΤΑΠΙΛΤΑΤ (2003 – 2005). Την εναντίον του γνωστή μηνυτήρια αναφορά είχε υποβάλει ο Σύλλογος Προσωπικού ALPHABANK, ενώ το περιεχόμενό της είχε δημοσιοποιηθεί ευρύτατα, με σωρεία οξύτατων ανακοινώσεων κ.λπ., στις οποίες προεξοφλείτο η ενοχή των κατηγορουμένων. Η δικαιοσύνη όμως μίλησε τελεσίδικα. Η τελική ηθική δικαίωση του συν. Δ. ΚΙΣΣΑ ασφαλώς και αποτελεί και συνδικαλιστική δικαίωση του Σωματείου μας του οποίου ήταν και παραμένει Γεν. Γραμματέας.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

Διαβάστε επίσης

vivid-blurred-colorful-wallpaper-background2-960x641
Ανακ. Union 158/18-09-2023/Ανασύνθεση Προεδρείου Δ.Σ. Union-Νέο μέλος Δ.Σ.
viber_image_2023-09-12_22-34-46-864
Ανακ. Union 157/13-09-2023/Έμπρακτη αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
eikones-katastrofis-stin-magnisia
Ε.Υ.Α.Ε. EUROBANK/08-09-2023/Φυσικές καταστροφές-Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
eurobanknew3
Ανακ. Union 156/06-09-2023/Νέος τρόπος εργασίας στην EUROBANK-Ερωτηματικά και ανησυχίες…
VLAX9860βς
Ανακ. Union 155/03-08-2023/«ΕΦΥΓΕ» Ο ΘΑΝΑΣΗΣ - Θρηνούμε το καλύτερο παιδί και συνεργάτη
foties_rodos
Ανακ. Union 154/26-07-2023/Πύρινα μέτωπα Ρόδου-Κέρκυρας-Καρύστου/Συγκινητικό κύμα εθελοντισμού από τους συναδέλφους μας σε Ρόδο-Κέρκυρα