ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 19 / 18-01-10

Ø     ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 30-01-2010
ü     ώρα προσέλευσης 10:45’ – 11:00΄πμ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όπως κάθε χρόνο διοργανώνουμε και σας προσκαλούμε στο αποκριάτικο παιδικό πάρτυ που καθιερώσαμε τα τελευταία εννιά χρόνια με συμμετοχή που ξεπερνά κάθε προσδοκία.
Κάθε χρόνο προσπαθούμε να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό εξασφαλίζοντας έτσι τη μοναδικότητα του θεάματος για τους μικρούς αλλά ειδικά φέτος και για τους μεγάλους φίλους που θα βρεθούν αυτή την ημέρα μαζί μας.
Φέτος και με την συμπλήρωση 10 ετών του Σωματείου μας (Union) θα πλουτίσουμε το πρόγραμμά μας. Για 2 ώρες θα δοθεί από τους CLOWNMAGIC μουσικοθεατρική παράσταση με «ζογκλερικά» ταχυδακτυλουργικά και πολλές «γκάφες». Θα παρουσιαστούν ομαδικά, ψυχαγωγικά παιχνίδια και χορός γύρω από το παραδοσιακό «γαϊτανάκι. Τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης θα την καλύπτει  ειδική dj(Ισιδώρα).

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:     Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ !!!
Ο αιώνια έφηβος και πασίγνωστος τραγουδιστής του μοντέρνου τραγουδιού ΠΑΣΧΑΛΗΣ θα εμφανιστεί και θα τραγουδήσει εκτάκτως για τους μικρούς , αλλά και τους μεγάλους φίλους μας. Η παρουσία του λαμπρύνει ιδιαίτερα το party των παιδιών μας και ξυπνάει «θύμησες» στους γονείς τους.

Προσφέρουμε: ελαφρύ μενού για μικρούς και μεγάλους, χυμούς – αναψυκτικά – καφέ.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Στείλτε μας στο fax του Σωματείου 2103609072 συμπληρωμένη την παρακάτω φόρμα, για να κανονίσουμε θέσεις – μερίδες.
Σας περιμένουμε όλους!
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το ΔΣ του Σωματείου UnionEurobank
                                              Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας
                                           Στάθης Χαρίτος                           Γιάννης Σιδεράτος

. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο «Αποκριάτικο παιδικό Πανηγύρι»
 Ονοματεπώνυμο συναδέλφου: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Μονάδα υπηρεσίας: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210. . . . . . . . . . . . . . – 69. . . . . . . . . . . . .Αριθμός παιδιών: . . . . . . . . Αριθμός γονέων συνοδών: . . . . . . . . . .
Υπογραφή: . . . . . . . . . . . . . . . . . .

eurobank_phygital_
Ανακ. Union 013/11-07-2024/Η Γνώμη των Εργαζομένων για τις αμοιβές/παροχές στην Eurobank-To βασικό αίτημά μας για την Ε.Σ.Σ.Ε./2024
123
Ανακ. Union 012/05-07-2024/Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Διοίκησης για τα προβλήματα και τα αιτήματα των εργαζομένων και των στελεχών του Δικτύου των Καταστημάτων της Τράπεζας
20230607_Ekdromi_NL_Ergazomenon_Eurobank
Ανακ. Union 011/20-06-2024/Διακοπές με το Ekdromi.gr-Διαγωνισμός αποκλειστικά για τα μέλη του Union Eurobank
shutterstock_176869352
Ανακ. Union 010/19-06-2024/Φρένο στην Βία και Παρενόχληση στην Εργασία
katotatos-misthos-1-910x521
Ανακ. Union 009/17-06-2024/Εξαήμερη Εργασία από 01-07-2024/Δεν μας αφορά ως τραπεζοϋπάλληλους η απασχόληση κατά την 6η ημέρα, αν και είμαστε εργαζόμενοι με πενθήμερο
shutterstock_afksisi_misthos_euro
Ανακ. Union 008/10-06-2024/Ουτοπία, ΝΑΙ ή ΟΧΙ η Διαφάνεια και οι Αυξήσεις στους μισθούς;