ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 19 / 18-01-10

Ø     ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 30-01-2010
ü     ώρα προσέλευσης 10:45’ – 11:00΄πμ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όπως κάθε χρόνο διοργανώνουμε και σας προσκαλούμε στο αποκριάτικο παιδικό πάρτυ που καθιερώσαμε τα τελευταία εννιά χρόνια με συμμετοχή που ξεπερνά κάθε προσδοκία.
Κάθε χρόνο προσπαθούμε να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό εξασφαλίζοντας έτσι τη μοναδικότητα του θεάματος για τους μικρούς αλλά ειδικά φέτος και για τους μεγάλους φίλους που θα βρεθούν αυτή την ημέρα μαζί μας.
Φέτος και με την συμπλήρωση 10 ετών του Σωματείου μας (Union) θα πλουτίσουμε το πρόγραμμά μας. Για 2 ώρες θα δοθεί από τους CLOWNMAGIC μουσικοθεατρική παράσταση με «ζογκλερικά» ταχυδακτυλουργικά και πολλές «γκάφες». Θα παρουσιαστούν ομαδικά, ψυχαγωγικά παιχνίδια και χορός γύρω από το παραδοσιακό «γαϊτανάκι. Τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης θα την καλύπτει  ειδική dj(Ισιδώρα).

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:     Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ !!!
Ο αιώνια έφηβος και πασίγνωστος τραγουδιστής του μοντέρνου τραγουδιού ΠΑΣΧΑΛΗΣ θα εμφανιστεί και θα τραγουδήσει εκτάκτως για τους μικρούς , αλλά και τους μεγάλους φίλους μας. Η παρουσία του λαμπρύνει ιδιαίτερα το party των παιδιών μας και ξυπνάει «θύμησες» στους γονείς τους.

Προσφέρουμε: ελαφρύ μενού για μικρούς και μεγάλους, χυμούς – αναψυκτικά – καφέ.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Στείλτε μας στο fax του Σωματείου 2103609072 συμπληρωμένη την παρακάτω φόρμα, για να κανονίσουμε θέσεις – μερίδες.
Σας περιμένουμε όλους!
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το ΔΣ του Σωματείου UnionEurobank
                                              Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας
                                           Στάθης Χαρίτος                           Γιάννης Σιδεράτος

. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο «Αποκριάτικο παιδικό Πανηγύρι»
 Ονοματεπώνυμο συναδέλφου: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Μονάδα υπηρεσίας: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210. . . . . . . . . . . . . . – 69. . . . . . . . . . . . .Αριθμός παιδιών: . . . . . . . . Αριθμός γονέων συνοδών: . . . . . . . . . .
Υπογραφή: . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ntantades
Ανακ. Union 219/19-04-2024/Νέες παροχές της Πολιτείας για την στήριξη της οικογένειας σε ανελαστικές δαπάνες
IMG_20231103_182327
Ανακ. Union 218/18-04-2024/Ειδικές τιμές για τα μέλη του Union Eurobank στο Γυμναστήριο FOREVERFIT