ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 189 18/01/2021 – 2021: έτος Ορόσημο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας έχουμε τονίσει τις δυσκολίες που με επιτυχία περάσαμε το δύσκολο έτος 2020 (Πανδημία – καραντίνα – μετασχηματισμός Τράπεζας – κλείσιμο καταστημάτων -μεταφορά Προσωπικού στην F.P.S.). Τα καταφέραμε καλύτερα από τον οποιοδήποτε άλλο και μάλιστα χωρίς καμία απώλεια (απολύσεις – κεκτημένα). Αλλά και το 2021 θα είναι κρίσιμο έτος για τους εργαζόμενους και για μας.

Διαβάστε σχετικά εδώ….Αν 189

456
Πολυιατρείο Union-Eurocare/Δωρεάν εξέταση για ενδοσκόπηση του πεπτικού από εξειδικευμένο γαστρεντερολόγο για τους άνω των 40 για το μήνα Απρίλη!
2024_04_medi_pagosmia_imera_igeias_union
Προσφορά Υγείας με την Κάρτα “Union Care for All” για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στο Medi Family Athens