Ανακοίνωση Νο 185 -Union και Τέκνα συναδέλφων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ανταποκρινόμενοι στη δική σας παρότρυνση θέλουμε να υπενθυμίσουμε προς κάθε κατεύθυνση και ειδικά σε όσους δεν είναι μέλη του Union , αλλά απολαμβάνουν τις κατακτήσεις του, την θεσμική σχέση Union και Τέκνα Υπαλλήλων της Τράπεζας μέσα από τον μακρύ κατάλογο των παροχών που έχουμε πετύχει στην κατεύθυνση αυτή με τη δύναμη που διαχρονικά μας δίνουν τα δικά μας μέλη.

διαβάστε την ανακοίνωση Αν.185.

ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EUROBANK ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Ανακ. Union 225/21-05-2024/Οι Εργαζόμενοι μίλησαν-Βασικά Συμπεράσματα Έρευνας Γνώμης Προσωπικού "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ"
AdobeStock_218332835-scaled
Ανακ. Union 224/17-05-2024/Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα e-EΦΚΑ 2024-Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων την Δευτέρα 20 Μαίου