ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 17 / 05-01-10

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 2010

Συνάδελφοι,
   Κυκλοφόρησε και φέτος ο κατάλογος των θεάτρων της Αθήνας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα για το 2010. Θυμίζουμε ότι συνεργάζονται τα περισσότερα θέατρα του λεκανοπεδίου και η έκπτωση που παρέχουν κυμαίνεται από 20% έως 40%.
   Όσοι έχουν εκπτωτικές κάρτες από την προηγούμενη περίοδο μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν και φέτος.
   Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση των προνομίων του προγράμματος μπορούν να έχουν τον κατάλογο σε ηλεκτρονική μορφή (είτε από το site του Σωματείου, είτε με email) ή σε φυσική μορφή κατόπιν επικοινωνίας με τα γραφεία του Σωματείου στα τηλέφωνα 210-3624278, 210-3623542, 210-3614465, 210-3614618. Επίσης με τους ίδιους τρόπους μπορούν να κάνουν και τις παραγγελίες τους για τις εκπτωτικές κάρτες.
   Τέλος υπενθυμίζουμε ότι ορισμένα θέατρα κρατούν τις κάρτες. Σ’ αυτή την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για αντικατάσταση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του Σωματείου