ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 124 / 16-03-2012

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες,

Τα καλυπτόμενα έξοδα μελών για την τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 07 Απριλίου 2012 και ώρα 16:30 στο Ξενοδοχείο Athens Imperial (Πλ. Καραϊσκάκη) έχουν ως εξής :

• ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Έκδοση από το Σωματείο. Δήλωση συμμετοχής έως την Παρασκευή 23/03/2012 χωρίς να έχει γίνει κράτηση. Όσοι κάνουν χρήση αεροπορικών εισιτηρίων δεν δικαιούνται άλλων οδοιπορικών εξόδων.

• Μ.Μ.Μ.: 100% του αντιτίμου του εισιτηρίου με την αποστολή του πρωτοτύπου σε Π.Ο.Ε. μετά την επιστροφή στην έδρα τους (Ο.Σ.Ε. τουριστική θέση, πλοία μέχρι ΒΑ θέση).

• Ι.Χ.Ε.: Τουλάχιστον δύο (2) μέλη σε κάθε όχημα. Αποζημίωση μετά την επιστροφή στην έδρα τους με την αποστολή Π.Ο.Ε. (διανυθέντα χλμ Χ 0,20 €) και τις πρωτότυπες αποδείξεις διοδίων-πορθμείων κλπ).

• ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ: Μία (1) διανυκτέρευση το Σάββατο 07 Απριλίου 2012 σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Όσοι δεν δηλώσουν εγκαίρως (και αποδεδειγμένα παραβρεθούν στις εργασίες της Γεν. Συνέλευσης) θα δικαιούνται 100 € για το αεροπορικό εισιτήριο (παραστατικό ή κάρτα επιβίβασης) και 50 € έξοδα διαμονής με προσκόμιση σχετικών αποδείξεων/τιμολογίων.

Σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο, μέλος στο οποίο έχει εκδοθεί αεροπορικό εισιτήριο δεν παραβρεθεί στην Γενική Συνέλευση οφείλει να επιστρέψει το αντίτιμο στο Σωματείο.

Όλες οι παραπάνω καλύψεις ισχύουν εφόσον το μέλος αναγράφεται στις καταστάσεις παρουσίας και ψηφοφορίας της Γενικής Συνέλευσης.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ / ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ FAX: 2103609072 ή 2103631282 ΜΕΧΡΙ 23/03/2012

Προκράτηση αεροπορικού εισιτηρίου από Union

Ονοματεπώνυμο μέλους: ………………………………………..…………………………………………