ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 12 / 24-09-2012

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Οι υποτροφίες του Σωματείου μας, μέσω του συνεργαζόμενου MEDITERRANEAN COLLEGE (αναγνωρισμένο από το BAC ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση, που λειτουργεί ως Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης), συνεχίζονται για μία ακόμη ακαδημαϊκή χρονιά, σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα αναγνωρισμένων σπουδών.

 

Δεκάδες είναι οι απόφοιτοι του ως άνω Κολεγίου που επωφελήθηκαν των υποτροφιών του Σωματείου μας και έχουν αναγνωρίσει την προσφορά του.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε την περίπτωση του μεταπτυχιακού σπουδαστή και συναδέλφου μας κ. Σαρανταρίδη Ιωάννη από την Θεσσαλονίκη που επισήμανε την στήριξη του Σωματείου μας στο προοίμιο της εξαίρετης διπλωματικής του εργασίας.

 

Θα συνεχίσουμε – ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη περίοδο – την οικονομική ενίσχυση των προσπαθειών των συναδέλφων-μελών μας και των συγγενών τους 1ου βαθμού για διεύρυνση των γνώσεων τους και ενίσχυση της επαγγελματικής τους αξίας, γιατί η                        α ξ ι ο κ ρ α τ ί α, ως κυρίαρχη ιδεολογία του Σωματείου μας, είναι και το ιδανικότερο σύστημα μέτρησης αποτελέσματος, αλλά και επιβράβευσης.

 

Ι. Οι χορηγούμενες υποτροφίες

 1. Μία (1) υποτροφία με 100% απαλλαγή από τα δίδακτρα του κολεγίου (εξαιρούνται τα fees του συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού φορέα) στο πρόγραμμα:
 • Executive Diploma in Banking & Finance (London Centre of Management) Διάρκεια σπουδών: 1 έτος, Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά ή Αγγλικά

 

 1. Δύο (2) υποτροφίες με 50% απαλλαγή από τα δίδακτρα του κολεγίου (εξαιρούνται τα fees του συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού φορέα) στα προγράμματα:
 • MBA (University of Derby, UK) Διάρκεια σπουδών: 2 έτη, Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά
 • MSc Management ή MSc Marketing (University of Derby, UK) Διάρκεια σπουδών: 2 έτη, Γλώσσα Διδασκαλίας: Αγγλικά

 

 1. Πέντε (5) υποτροφίες με 30% απαλλαγή από τα δίδακτρα του κολεγίου (εξαιρούνται τα fees του συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού φορέα) στα προγράμματα:
 • ΜΒΑ (University of Derby, UK) Διάρκεια: 2 έτη, Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά
 • Executive Diploma in Banking & Finance (London Centre of Management, UK) Διάρκεια σπουδών: 1 έτος, Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά

 

Για να δοθεί η υποτροφία 100%, πρέπει να έχει καλυφθεί άνω του 50% των υπολοίπων υποτροφιών.

 

Οι υποτροφίες που αφορούν σε προγράμματα άνω του ενός έτους ισχύουν για το 1ο έτος σπουδών. Για την συνέχισή τους στο 2ο ή/και 3ο έτος υπόκεινται στις προϋποθέσεις (βαθμολογικές κ.ά.) που ορίζονται από τον κανονισμό σπουδών (Μ.Ο. βαθμολογίας 65%).

 

Επίσης, παρέχεται σε όλα τα μέλη του Union Eurobank που έχουν παιδιά που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ειδική προσφορά με έκπτωση 15% στα δίδακτρα του Κολεγίου για φοίτηση σε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους.

 

 

ΙΙ. Διαδικασία

 

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 να στείλουν επιστολή ενδιαφέροντος στην υπεύθυνη του προγράμματος από την πλευρά του Σωματείου Σοφία Γεωργούδη (e-mail: sgeorgoudi@unioneurobank.gr, τηλ.: 6949 728998) που θα αναφέρουν εκτός από τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, μονάδα υπηρεσίας, τηλ. επικοινωνίας, επίπεδο σπουδών) για ποια προγράμματα σπουδών ενδιαφέρονται συνολικά και κυρίως σε ποια κατηγορία υποτροφιών αναφέρονται.

 

Η επιλογή της υποτροφίας με έκπτωση 100% επί των διδάκτρων για το σύνολο της παρακολούθησης του προγράμματος που επιθυμεί ο αιτών συνάδελφος θα γίνει με κλήρωση από το Δ.Σ. του Σωματείου μεταξύ αυτών που θα δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα σπουδών με παροχή υποτροφίας 50% ή και 30%.

 

ΙΙΙ. Προγράμματα Σπουδών

 

Προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση Bachelor από το University of Derby

 

(έναρξη προγραμμάτων Οκτώβριος 2012)

Προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση Higher National Diploma (HND) από τον Edexcel International

(έναρξη προγραμμάτων Οκτώβριος 2012)

 • BA (Hons) Business
 • BA (Hons) Business (Marketing)
 • BA (Hons) Business (Human Resources Management)
 • BA (Hons) Business (Finance)
 • BA (Hons) Early Childhood Studies (top-up)
 • BSc (Hons) Psychology
 • BSc (Hons) Computing
 • BSc (Hons) Computer Networks

 

 

 • HND Civil Engineering
 • HND Construction (Architectural Design)
 • HND Mechanical Engineering
 • HND Counselling & Psychology
 • HND Supporting People with Learning Difficulties
 • HND Advanced Practice in work with children & families
 • Prof. Diploma Speech Therapy

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις υποψηφιότητας και το ετήσιο κόστος των προγραμμάτων, οι ενδιαφερόμενοι για τις υποτροφίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Admissions Office, 210-8899600 (Αθήνα).

Το σύνολο των μελών μας που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα παραπάνω προγράμματα έχει εξασφαλίσει δωρεάν συμμετοχή για την παρακολούθηση σεμιναρίων στο αμφιθέατρο του Σωματείου μας με την σύμπραξη διακεκριμένων επιστημόνων της Οικονομίας, του Δικαίου και των Επιστημών Επικοινωνίας.

 

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του Σωματείου Union Eurobank

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας

Στάθης Χαρίτος                     Γιάννης Σιδεράτος

 

 


 

 

 

Διαβάστε επίσης

IMG_3779
Ανακ. Union 217/11-04-2024/Αρχική Παρουσίαση Έρευνας Γνώμης Εργαζομένων «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» στην Γ.Σ. του Union στις 06/04/2024
 Ζωή copy
Οι επιπτώσεις από τις εξαγορές-συγχωνεύσεις στις εργασιακές σχέσεις του Προσωπικού και ο ρόλος των συνδικάτων στη διαχείριση του προβλήματος-Η περίπτωση της Eurobank (1990-2015)
IMG_3856
Ανακ. Union 216/10-04-2024/Τακτική Γενική Συνέλευση Union 06/04/2024-Καθολική στήριξη στην λογοδοσία του Δ.Σ.
1920x1080-light-blue-solid-color-background
Ανακ. Union 215/04-04-2024/Σωστή εφαρμογή Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας - Κοινό αίτημα προς την Εκτελεστική Γραμματεία της Ο.Τ.Ο.Ε. του Σωματείου μας και του Συλλόγου Προσωπικού ALPHA BANK
.Σ
Γενική Συνέλευση Union Eurobank - Σάββατο 6 Απριλίου 2024 - Divani Caravel
1584645533-22117
Ανακ. Union 214/03-04-2024/Τουρνουά Πιγκ-Πογκ Ο.Τ.Ο.Ε. 2024-Δηλώσεις συμμετοχής