ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 116 22/10/2019 – ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18/10  το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – Βασική Υποστήριξη Ζωής  στην αίθουσα εκπαίδευσης του Κτιρίου της Τράπεζας στον Ταύρο (25ης Μαρτίου και Τέω). Οι συνάδελφοι που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν   για τη σημασία της γνώσης των Πρώτων Βοηθειών από όλους μας η οποία μπορεί να αποβεί σωτήρια για κάποιον συμπολίτη μας  ή συνάδελφό μας,  όταν εμφανίζονται απειλητικά για τη ζωή περιστατικά ,έως ότου καταφθάσουν οι επαγγελματίες υγείας.

Διαβάστε σχετικά Αν.116….

2024@Anassa_05Ιουλ2024_014
Ανακ. Union 014/15-07-2024/Βράβευση Αριστούχων “Ηνίοχος” 2022-2023
eurobank_phygital_