ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 114 / 6-2-2012

Η ΓΣΕΕ έχει προκηρύξει για αύριο 24ωρη πανελλαδική απεργία διαμαρτυρόμενη για τα σχέδια Τρόϊκας και Κυβέρνησης που αφορούν νέες μισθολογικές μειώσεις των σκληρά δοκιμαζόμενων εργαζομένων και του ιδιωτικού τομέα, αλλά και επιθέσεις στην επικουρική σύνταξηκαι στο σύνολο των παροχών των ασφαλιστικών ταμείων.

Η διευρυμένη αυτή επίθεση στο εργασιακό καθεστώς και η ουσιαστική κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας που επιχειρείται παρά τους δισταγμούς ή και την αποδοκιμασία ακόμα και της εργοδοτικής πλευράς φανερώνει την πρόθεση των δανειστών της χώρας για πλήρη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού.

Θα τους αφήσουμε έτσι;

Όλοι οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι ενώνουμε αύριο την αγανάκτησή μας και απεργούμε.

Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και στη συγκέντρωση των εργαζομένων αύριο

στις 11.00 πμ στη πλατεία Συντάγματος

Για το ΔΣ του σωματείου (Union) Eurobank

O Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας