ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 113 07/10/2019 – ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5/10 στο Αμφιθέατρο του Σωματείου μας το Σεμινάριο Εκπαίδευσης των Μελών των Επιτροπών Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία. Το Union πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά  ανέλαβε την πρωτοβουλία ,ως η πλέον αντιπροσωπευτική συνδικαλιστική δύναμη στο χώρο της Eurobank, να υλοποιήσει τις διατάξεις του νόμου 3850/2010 και να προχωρήσει μέσα από διευρυμένη  εκλογική διαδικασία, που ήταν ανοιχτή σε όλους τους εργαζόμενους της Τράπεζας ανεξαρτήτως συνδικαλιστικής προέλευσης,,  στην σύσταση των Επιτροπών Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

……..διαβάστε σχετικά εδώ Αν.113

2024@Anassa_05Ιουλ2024_014
Ανακ. Union 014/15-07-2024/Βράβευση Αριστούχων “Ηνίοχος” 2022-2023
eurobank_phygital_