ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 102 / 11-07-2019 – Ανασύνθεση Δ/Σ Σωματείου

Στην σημερινή τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σωματείου μας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους δύο από μέλη του: Οι συνάδελφοι Δημήτρης Γκριτζάλας (Αναπλ. Πρόεδρος Δ.Σ. και Γραμματέας Αθλητισμού) και Δημήτρης Μαργαρίτης (Αναπλ. Ταμίας Δ.Σ. και Γραμματέας Εξυπηρέτησης Μελών), επειδή έκαναν χρήση του τελευταίου Προγράμματος Εθελούσιας Εξόδου της Τράπεζας, μετά από 40 και 33 χρόνια αντίστοιχα πραγματικής προϋπηρεσίας στην Τράπεζα.

διαβάστε σχετικά εδώ…Αν.102

eurobank_phygital_
Ανακ. Union 013/11-07-2024/Η Γνώμη των Εργαζομένων για τις αμοιβές/παροχές στην Eurobank-To βασικό αίτημά μας για την Ε.Σ.Σ.Ε./2024
123
Ανακ. Union 012/05-07-2024/Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Διοίκησης για τα προβλήματα και τα αιτήματα των εργαζομένων και των στελεχών του Δικτύου των Καταστημάτων της Τράπεζας
20230607_Ekdromi_NL_Ergazomenon_Eurobank
Ανακ. Union 011/20-06-2024/Διακοπές με το Ekdromi.gr-Διαγωνισμός αποκλειστικά για τα μέλη του Union Eurobank
shutterstock_176869352
Ανακ. Union 010/19-06-2024/Φρένο στην Βία και Παρενόχληση στην Εργασία
katotatos-misthos-1-910x521
Ανακ. Union 009/17-06-2024/Εξαήμερη Εργασία από 01-07-2024/Δεν μας αφορά ως τραπεζοϋπάλληλους η απασχόληση κατά την 6η ημέρα, αν και είμαστε εργαζόμενοι με πενθήμερο
shutterstock_afksisi_misthos_euro
Ανακ. Union 008/10-06-2024/Ουτοπία, ΝΑΙ ή ΟΧΙ η Διαφάνεια και οι Αυξήσεις στους μισθούς;