Ανακοίνωση Νο 101/05-07-2019 / ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – Tennis Ο.Τ.Ο.Ε. ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Union

Επιτυχιών συνέχεια για το Σωματείο μας στον εργασιακό αθλητισμό και συγκεκριμένα στους Τελικούς του Πρωταθλήματος Tennis της Ο.Τ.Ο.Ε. που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 29/06/2019 στις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Μαρκόπουλου στο Αυλάκι. Συγκεκριμένα οι αθλητές/τριες του Σωματείου μας κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:

…διαβάστε σχετικά εδώ Αν.101

ntantades
Ανακ. Union 219/19-04-2024/Νέες παροχές της Πολιτείας για την στήριξη της οικογένειας σε ανελαστικές δαπάνες
IMG_20231103_182327
Ανακ. Union 218/18-04-2024/Ειδικές τιμές για τα μέλη του Union Eurobank στο Γυμναστήριο FOREVERFIT