Ανακοίνωση Νο 101/05-07-2019 / ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – Tennis Ο.Τ.Ο.Ε. ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Union

Επιτυχιών συνέχεια για το Σωματείο μας στον εργασιακό αθλητισμό και συγκεκριμένα στους Τελικούς του Πρωταθλήματος Tennis της Ο.Τ.Ο.Ε. που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 29/06/2019 στις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Μαρκόπουλου στο Αυλάκι. Συγκεκριμένα οι αθλητές/τριες του Σωματείου μας κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:

…διαβάστε σχετικά εδώ Αν.101

eurobank_phygital_
Ανακ. Union 013/11-07-2024/Η Γνώμη των Εργαζομένων για τις αμοιβές/παροχές στην Eurobank-To βασικό αίτημά μας για την Ε.Σ.Σ.Ε./2024
123
Ανακ. Union 012/05-07-2024/Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Διοίκησης για τα προβλήματα και τα αιτήματα των εργαζομένων και των στελεχών του Δικτύου των Καταστημάτων της Τράπεζας
20230607_Ekdromi_NL_Ergazomenon_Eurobank
Ανακ. Union 011/20-06-2024/Διακοπές με το Ekdromi.gr-Διαγωνισμός αποκλειστικά για τα μέλη του Union Eurobank
shutterstock_176869352
Ανακ. Union 010/19-06-2024/Φρένο στην Βία και Παρενόχληση στην Εργασία
katotatos-misthos-1-910x521
Ανακ. Union 009/17-06-2024/Εξαήμερη Εργασία από 01-07-2024/Δεν μας αφορά ως τραπεζοϋπάλληλους η απασχόληση κατά την 6η ημέρα, αν και είμαστε εργαζόμενοι με πενθήμερο
shutterstock_afksisi_misthos_euro
Ανακ. Union 008/10-06-2024/Ουτοπία, ΝΑΙ ή ΟΧΙ η Διαφάνεια και οι Αυξήσεις στους μισθούς;