ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νo 089 / 23-05-2019 Εκλογή Επιτροπών Υγείας & Ασφάλειας των εργαζομένων (Ε.Υ.Α.Ε.)

Σε εφαρμογή του Ν. 3850/2010, το Σωματείο μας ως η αντιπροσωπευτική συνδικαλιστική οργάνωση στον χώρο της Τράπεζας συγκάλεσε Γενική Συνέλευση που περιλάμβανε θέματα Ημερησίας Διάταξης την εκλογή ΕΥΑΕ. Η Γ.Σ. της 11ης/05/2019 ήταν σε απαρτία  με παρουσία του 1/20 των εργαζομένων σε ατή (που σήμερα ανέρχονται σε περίπου (8.000), αφού στις καταστάσεις παρουσίας υπέγραψαν 425 συνάδελφοι (Μέλη του Σωματείου, μέλη άλλων Συλλόγων Εργαζομένων της Τράπεζας αλλά και ασυνδικάλιστοι συνάδελφοι).

διαβάστε σχετικά εδώ…..Αν 089

ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EUROBANK ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Ανακ. Union 225/21-05-2024/Οι Εργαζόμενοι μίλησαν-Βασικά Συμπεράσματα Έρευνας Γνώμης Προσωπικού "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ"
AdobeStock_218332835-scaled