ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 049 / 21-01-2019 / Κόβουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Κόβουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

Άσπρο Πιάτο

Σε ένα από τα πιο γνωστά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας («Άσπρο πιάτο», Ελ. Βενιζέλου 42, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9333166) το Σωματείο μας θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα για τα μέλη του στην Αττική. Το καλλιτεχνικό σχήμα του μαγαζιού πλαισιώνουν οι τραγουδιστές: Γιάννης Κώστογλου, Σταύρος Βαϊνάς και η εκρηκτική Βαρβάρα Βαλλή.

Διαβάστε σχετικά Αν 049 (2)….

eurobank_phygital_
Ανακ. Union 013/11-07-2024/Η Γνώμη των Εργαζομένων για τις αμοιβές/παροχές στην Eurobank-To βασικό αίτημά μας για την Ε.Σ.Σ.Ε./2024
123
Ανακ. Union 012/05-07-2024/Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Διοίκησης για τα προβλήματα και τα αιτήματα των εργαζομένων και των στελεχών του Δικτύου των Καταστημάτων της Τράπεζας
20230607_Ekdromi_NL_Ergazomenon_Eurobank
Ανακ. Union 011/20-06-2024/Διακοπές με το Ekdromi.gr-Διαγωνισμός αποκλειστικά για τα μέλη του Union Eurobank
shutterstock_176869352
Ανακ. Union 010/19-06-2024/Φρένο στην Βία και Παρενόχληση στην Εργασία
katotatos-misthos-1-910x521
Ανακ. Union 009/17-06-2024/Εξαήμερη Εργασία από 01-07-2024/Δεν μας αφορά ως τραπεζοϋπάλληλους η απασχόληση κατά την 6η ημέρα, αν και είμαστε εργαζόμενοι με πενθήμερο
shutterstock_afksisi_misthos_euro
Ανακ. Union 008/10-06-2024/Ουτοπία, ΝΑΙ ή ΟΧΙ η Διαφάνεια και οι Αυξήσεις στους μισθούς;