Ανακοίνωση Νο 039 03/12/2018 – H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ TOY Union ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται ο κύκλος του προγράμματος κατάρτισης μελών του Σωματείου μας «Βασική Υποστήριξη Ζωής- Πρώτες Βοήθειες» που έχουμε ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο.

Τη Πέμπτη 29/11/18 πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη σεμινάριο της σειράς στο αμφιθέατρο του Σωματείου μας. Ο στόχος αυτής της σειράς σεμιναρίων που είναι να υπάρχουν σε όλες τις υπηρεσίες και τα καταστήματα της Τράπεζας συνάδελφοι με γνώσεις στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, βρήκε για ακόμη μια φορά μεγάλη ανταπόκριση από τους ίδιους τους συναδέλφους γεγονός πολύ ευχάριστο.

Διαβάστε σχετικά Αν 039

ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EUROBANK ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Ανακ. Union 225/21-05-2024/Οι Εργαζόμενοι μίλησαν-Βασικά Συμπεράσματα Έρευνας Γνώμης Προσωπικού "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ"
AdobeStock_218332835-scaled