ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Νο 22/11-6-2012

Συνάδελφοι,

Σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα διαλογής των ψηφοδελτίων των εκλογών της 14-29/5/2012 του Σωματείου :

Ψηφίσαντα μέλη : 4.937      Ακυρα – Λευκά : 120

Κατανομή εδρών :

ΔΣ

ΕΕ

ΟΤΟΕ

ΕΚΑ

ΕΚΘ

ΕΚΗ

UNION – ΕΝΟΤΗΤΑ

15

5

65

55

7

2

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

1

2

Τα πλήρη αποτελέσματα με τους σταυρούς προτίμησης ανά υποψήφιο είναι διαθέσιμα στο site του Σωματείου. (ΔΣ, Ε.Ε, ΟΤΟΕ, ΕΚΑ, ΕΚΘ, ΕΚΗ)

Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για την τροποποίηση του καταστατικού του Σωματείου έχουν ως εξής :

Ψηφίσαντα μέλη : 4.805       Ακυρα – Λευκά : 47

ΝΑΙ : 4.193 (87%)    ΟΧΙ : 565

Η Κ.Ε.Ε. συγχαίρει τους επιτυχόντες και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EUROBANK ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Ανακ. Union 225/21-05-2024/Οι Εργαζόμενοι μίλησαν-Βασικά Συμπεράσματα Έρευνας Γνώμης Προσωπικού "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ"
AdobeStock_218332835-scaled