Aνακοίνωση 94 / 29-08-2011

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

 

Αγαπητοί  συνάδελφοι/ ισσες,

 

 

 

Το Σάββατο  το απόγευμα  επικοινώνησε  τηλεφωνικά  ο Διευθύνων Σύμβουλος της  Τράπεζας  κ. Νικόλαος  Νανόπουλος  με τον Πρόεδρο  του ΔΣ  του Σωματείου μας, Στάθη  Χαρίτο  και  τον ενημέρωσε  για την επικείμενη  συγχώνευση  της Τράπεζάς μας  με την ALPHA  BANK  που  θα πρέπει  να  ολοκληρωθεί  μέχρι  τέλους του  έτους.

 

 

 

Η  απόφαση  θα  ληφθεί  από  το ΔΣ  της Τράπεζας  σήμερα το  πρωί  και εντός  της Δευτέρας  θα ανακοινωθεί  δημόσια. Έχει  ήδη, ενημερωθεί  η Κυβέρνηση  και οι αρμόδιες   αρχές.

 

 

 

Το Σωματείο  μας  θα συναντηθεί  με τη Διοίκηση  της  Τράπεζας  σήμερα  το απόγευμα και θα έχει πλήρη και υπεύθυνη  ενημέρωση.

 

 

 

Οι κατ΄ αρχήν   θέσεις μας  επί του θέματος  εκφράζονται  στο   συνημμένο  Δελτίο  Τύπου  που ήδη έχουμε αποστείλει.

 

 

 

Οι  εργαζόμενοι  όλης της Τράπεζας  θα πρέπει  να  είναι  ενωμένοι και  συσπειρωμένοι   στην κατεύθυνση  της διαφύλαξης  της απασχόλησης  , των δικαιωμάτων  και των συμφερόντων τους.

 

 

 

Το Σωματείο  μας  θα σταθεί  δίπλα  τους.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

pexels-fauxels-3184357
Ανακ. Union 128/16-01-2026. Τι αλλάζει στη ετήσια άδεια των εργαζομένων
5906©Patroklos_Skafidas
Ανακ. Union 127/13-01-2026. Παιδική Θεατρική Παράσταση "ΒΑΡΩΝΟΣ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ-Οι φανταστικές περιπέτειες”. Θέατρο «ΒΕΑΚΗ»-Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
skaki_woman-768x432
Ανακ. Union 126/12-01-2026. Πρωτάθλημα Σκάκι Ο.Τ.Ο.Ε. 2026
Happy New Year background with bokeh lights underlay design
Καλή Χρονιά!!!
colorful 2025 new year lettering background with text space
Ανακ. Union 125/30-12-2025. Ενδεικτικός Απολογισμός Έτους 2025. Ένας Χρόνος Αγώνων & Προσφοράς στους συναδέλφους
Merry Christmas Greetings 2025
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Union Eurobank σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!