Σωματείο Union Eurobank

Βοηθητική πλοήγηση

Κοινωνικά Δίκτυα

Αρχική seperator Ανακοινώσεις seperator Δελτία τύπου seperator ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / 20-1-2006

Κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / 20-1-2006

Σε σχέση με τις σημερινές εξελίξεις κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Γενικού Συμβουλίου της Ο.Τ.Ο.Ε. ανακοινώνονται τα εξής:

  1. Καταρρίφθηκαν επί της ουσίας όλες οι αβάσιμες και ατεκμηρίωτες αιτιάσεις κατά του Σωματείου μας που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας, για δήθεν βλάβη των συμφερόντων του κλάδου εξαιτίας της υπογραφής της Επιχειρησιακής Σ.Σ.Ε. για τα καταστήματα στα Εμπορικά Κέντρα The Mall και Cosmos .
  2. Εμειναν αναπάντητα τα ατράνταχτα επιχειρήματά μας για τη μεροληπτική σε βάρος του Σωματείου μας και της Τράπεζας Eurobank αντιμετώπιση ακριβώς παρομοίων περιπτώσεων στο παρελθόν από την Ο.Τ.Ο.Ε. (λειτουργίες καταστημάτων με τους ίδιους όρους που θα λειτουργούν τα κατ/τα The Mall και Cosmos , της Εμπορικής στο Αεροδρόμιο, της Εθνικής στο Σύνταγμα, στον Κωτσόβολο και το Media Markt , της Alpha Bank στο Ψυχικό κλπ).
  3. Στην πραγματικότητα πίσω από τη σημερινή απόφαση της ετερόκλητης πλειοψηφίας της Ο.Τ.Ο.Ε. υποκρύπτονται αφενός συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις και αφετέρου προσπάθειες εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων από συνδικαλιστές που κομίζουν στην Ο.Τ.Ο.Ε. τις εντολές των Διοικήσεων των Τραπεζών τους που θεωρούν την Eurobank ως κύριο ανταγωνιστή τους.
  4. Η δήθεν «καθαίρεση» του Προέδρου του Σωματείου μας Στάθη Χαρίτου, από το αξίωμα του Γραμματέα του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος της Ο.Τ.Ο.Ε. εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία, αφού ο συνάδελφος Στάθης Χαρίτος πριν την έναρξη των διαδικασιών συνεδρίασης της Ε.Γ. της Ο.Τ.Ο.Ε. είχε ήδη παραιτηθεί απ' αυτό! Σημειώνεται ότι το εν λόγω αξίωμα από το οποίο δήθεν έγινε καθαίρεση στην ουσία είναι ανενεργό.
  5. Η καθ' όλα νόμιμη λύση που δόθηκε στο πρόβλημα μέσω της Επιχειρησιακής Σ.Σ.Ε. της 18-01-06 που υπέγραψε το Σωματείο μας είναι επωφελής για τους εργαζόμενους και το συναλλασσόμενο κοινό, ισχύει μόνο για τα δύο συγκεκριμένα καταστήματα (σε σύνολο 350 που έχει σήμερα η Eurobank ) και τους 16 εργαζόμενους που απασχολούνται σ' αυτά (σε σύνολο 7.100 που απασχολούνται στην Eurobank ) και δημιουργεί οκτώ (8) νέες θέσεις εργασίας.

Το Γραφείο Τύπου του Union